GJT Administratiekantoor en Web Diensten in Huizen

GJT administratiekantoor

GJT administratiekantoor op je laptopGJT administratiekantoor is de oplossing voor eenmanszaken, zzp’ers, freelancers, en particulieren. Bij GJT Diensten vindt u een administratiekantoor aan huis en geen duur kantoor of dure reclamecampagnes waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Alles draait bij GJT Diensten om tevreden klanten, goede serviceverlening, informatieverstrekking en scherpe tarieven voor de verschillende services.

U kunt er voor kiezen om uw gehele administratie door mij te laten verzorgen. Daardoor heeft u  meer tijd over om te doen waar u goed in bent.

U kunt er ook voor kiezen de kosten te drukken door zelf te boeken en de controle aan GJT Diensten over te laten. Ik kan u in dat geval de  online boekhoudpakketten van Acumulus of Clear Books (beide zeer geschikt voor de ZZP’er) aanbieden.
Beide pakketten zijn bewezen betrouwbaar, snel, goedkoop en altijd up-to-date zonder dat er een diepgaande administratieve kennis voor nodig is.

U ontvangt jaarlijks een complete jaarrapportage van de financiële omstandigheid van uw bedrijf.


Een website laten maken die past bij je bedrijf?

Bij GJT Diensten wordt je website op maat ontworpen volgens het responsive design. Dit houdt in dat je website zich aanpast aan het scherm zowel op desktop, laptop, smartphone als verschillende maten tablets.  Ook met het onderhoud van je website kunnen wij je helpen en zorgen wij ervoor dat deze probleemloos blijft werken.


Particulieren krijgen ieder jaar van de belastingdienst het verzoek de aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Veel mensen kunnen of doen dit liever niet zelf. Schakel dan de hulp van GJT administratiekantoor te Huizen in. Ik draai mijn  hand er niet voor om en biedt de helpende hand die particulieren nodig hebben. Voorbeelden zijn het invullen van de belastingaangifte of het aanvragen en wijzigen van toeslagen. Als voordeel biedt dit dat de mogelijkheden en beperkingen voor u persoonlijk worden uitgezocht.